Tito Blaseko mustioaren dastaketa
Urtarrilaren 18an Tito Blasekin batera egindako ekintza bukatu genuen, nola eta babarrun jana batekin Tegobin.
Mustio berdinetik ateratako 20 garagardo, guztiz ezberdinak ziren 20 ideia. Onena eta txarrena aukeratu genuen, asko ikasi, hobetu eta ondo pasatzeko gogoarekin beti.
Dastatutako garagardoak hauek ziren:
- US05
- Lager
- Kolsch
- Lager SIN
- Legami basatia
- Legami lituaniarra
- US05 - mahaspasa eta ron
- Kveik
- US04 - kafe eta kakao
- Us05 - Kardamomo
- Lacto + Pedio + Bret
- ESB - Tomate zukua eta gatza
- US04 - EKG dry-hop
- T58 - kalabaza, azukre beltza, kanela, banilla, intxaur muskatua, Jamaicako piperbetlz eta piperbetlz gorria
- FM21 - Lager + Jengibre eta kanela
- FM21 - Arrosak eta eztia
- M41 - Piper minak
- US05 - Mango eta azukrea
- Anana eta vic secret dry-hop
- Nottingam - La Verako piperauts
Errepikatzeko irrikitan!